telefon: +36-30-722-4750 |                                              Figyelem!  Pénteki napokon a csomagfeladás szünetel!
e-mail: info@kerekaruhaz.hu

Ipari kerekek és görgők webáruháza.                                                                                                                          
... hogy minden "kerek" legyen...

telefon: +36-30-722-4750 |                                              Figyelem!  Pénteki napokon a csomagfeladás szünetel!
e-mail: info@kerekaruhaz.hu

Ipari kerekek és görgők webáruháza.                                                                                                                          
... hogy minden "kerek" legyen...

Alumínium vagy öntöttvas felni, gumi futófelület

Webáruházunkban olyan ipari kerekekkel is találkozhatsz, amelyek alumínium felniből és gumi futófelületből készültek. A kerekek futófelületeit gumi anyagból állítjuk elő, ami általában 85 Shore keménységű. Ez a keménység biztosítja, hogy a kerekek rendkívül ellenállóak és tartósak legyenek, még a legnagyobb terhelés mellett is. A gumi futófelületet vulkanizálással hordjuk fel a felnire, ami garantálja, hogy a gumi és az alumínium szorosan összekapcsolódjon. Ennek köszönhetően a kerék futófelülete hosszú távon is megőrzi stabilitását és tartósságát, miközben biztosítja a kerekek könnyű gördülését. A gumi futófelületű kerekeinket nagy terhelhetőség jellemzi, ami azt jelenti, hogy képesek megbirkózni a nagy súlyokkal és terhelésekkel, melyek a gyakori használat során előfordulhatnak. Emellett alacsony zajszintjük miatt ideálisak olyan helyekre, ahol fontos a csendes és zavartalan működés. A kerekek csendes futási teljesítménye mellett képesek elnyelni a rezgéseket és az ütéseket is. Ez azt jelenti, hogy csökkentik a gépezetben keletkező vibrációkat, melyek károsak lehetnek a gép más alkatrészeire nézve. Így hosszú távon is megbízható és költséghatékony megoldást kínálnak.
Rendelhető szürke - nyommentes- futófelülettel is!
Ellenáll számos vegyianyaggal szemben (kivéve az olajat).
Használati hőmérséklet: -20 ° C és + 80 ° C között.
Csapágy típusok: golyóscsapágy.

Tovább
Raktáron

Villa: Horganyzott acél, dupla golyóskosár forgófejben, erős központi csappal.
Kerék: Rugalmas, tömör elasztikus fekete gumiabroncs, öntött alumínium felni, dupla golyóscsapágy.

 

Az alumínium felnire vulkanizálással rögzítik a gumi futófelületet, amely így szorosan kapcsolódik az alumíniumhoz. Ennek eredményeként a kerekek tartósak, ellenállóak és könnyedén gurulnak hosszú ideig. Képesek nagy terhelés elviselésére, így könnyen kezelik a súlyokat és terheléseket. Alacsony zajszintjük révén ideálisak csendes működést igénylő helyekre. A kerekek képesek csökkenteni a rezgéseket és ütéseket, így csökkentik a gépben keletkező vibrációkat, ami hosszú távú, költséghatékony megoldást jelent.

Tovább
Elasztikus gumis kerék golyóscsapággyal talpas forgó/önbeálló villával nagy teherbírásra -  TLM-ALGU 200G-FO
Nettó 15 308 Ft
Bruttó 19 441 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez